VIITASEN PIIA, MATTI JOHANNES KOIVU, JARKKO MARTIKAINEN Live stream

14.90 sis. alv 10%

VIITASEN PIIA, MATTI JOHANNES KOIVU, JARKKO MARTIKAINEN

Live stream from Yo-talo, Tampere
pe 28.5.2022 klo 19:00, kesto n. 75min
Osasto:

Kuvaus

Tämä striimi on ostettavissa & katsottavissa 7vrk ajan livekeikan jälkeen.

VIITASEN PIIA, MATTI JOHANNES KOIVU, JARKKO MARTIKAINEN

Live stream from Yo-talo, Tampere
pe 28.5.2022 klo 19:00, kesto n. 75min
Viitasen Piia
Laulaja-lauluntekijä Viitasen Piia on hurmannut neljällä albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja tuonut Viitasen maamme uusien tarinankertojien eturiviin. Juuri ennen koronapandemiaa julkaistu albumi ”Meidän jälkeemme hiljaisuus” nosti artistin Suomen lauluntekijöiden-eliittiin. 

Matti Johannes Koivu
Matti Johannes Koivu kuuluu vankasti maamme vahvimpien laulaja-lauluntekijöiden riviin. Hänet tunnetaan artistina, joka ei epäröi tuoda tunteitaan musiikkiin. Live-esiintymisiin Matti Johannes Koivu suhtautuu intohimoisesti: ”Musiikin kestävyys punnitaan elävän yleisön edessä. Rakastan live-esiintymisen haastetta; sitä kuinka jännittää ja hirvittää, ja kuinka musiikki parhaimmillaan vapauttaa esiintyjän ja yleisön.”

Jarkko Martikainen
Jarkko Martikainen luo esiintyessään käsin kosketeltavan vahvan musiikkitunnelman, joka puhuttelee kaikenikäistä yleisöä. Hän on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Jarkko Martikainen tunnetaan myös YUP-yhtyeen säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina 1987–2008. Vuonna 2004 alkaneen soolouran myötä lauluihin on tullut mukaan myös entistäkin pohdiskelevampia sävyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VIITASEN PIIA, MATTI JOHANNES KOIVU, JARKKO MARTIKAINEN Live stream”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *