Toimivuus

Testaa tällä sivulla, että suorat lähetykset toimivat käyttämälläsi laitteella ilman ongelmia. Samalla voit kokeilla internet-yhteytesi nopeuden. Suosittelemme sen olevan vähintään 10Mbps. 

Laita testivideo pyörimään alakulmasta löytyvästä play-napista. Mikäli video toimii sinulla hyvin, toimii myös live-lähetys todennäköisesti laitteellasi hyvin.

Muista kokeilla testivideota sillä laitteella, millä meinaat seurata myös keikkaa.

 

Videoikkuna jossa pyörii joku hyvänlaatuinen tallennevideo Vimeon playerissa.

Mitä tehdä jos video ei toimi?

 • Tarkista internetin nopeus
  Suosittelemme 10 Mbps tai suurempaa verkkoyhteyttä. Live-lähetykset toteutetaan samanaikaisesti usealla videolaadulla, jolloin järjestelmä valitsee automaattisesti näytettäväksi parhaan mahdollisen videolaadun liittymäsi nopeuden mukaan. Muista, että nopeus voi vaihdella paljonkin lyhyen ajan sisällä riippuen liittymäsi muusta käytöstä ja ulkoisista tekijöistä.  
 • Sulje ylimääräiset selaimen välilehdet tai sovellukset
  Liian monien sovellusten pitäminen auki voi hidastaa yhteyden. Sulje kaikki ylimääräiset sivut taustalta
 • Käynnistä modeemi ja/tai reititin uudelleen
  Modeemin tai reitittimen uudelleenkäynnistys voi auttaa päivittämään yhteyden ja parantamaan toiston suorituskykyä. Irrota virtajohto ja kytke sitten uudelleen suorittaaksesi täyden uudelleenkäynnistyksen.
 • Päivitä selaimesi
  Varmista, että käytät selaimesi uusinta versiota parhaan mahdollisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Suosittelemme Chrome-selainta.
   

Muihin ongelmiin voit löytää vastauksia tukisivultamme.